sparren met (horeca)ondernemers en coaching van personeel is het leukste wat er is
Jeroen Bos profielfoto
Jeroen Bos
In het mooie Twente deel ik met Sotto il Tappo, letterlijk Onder de Kurk, graag mijn kennis van meer dan 25 jaar gastvrijheid, horeca- en 30 jaar wijnervaring en passie voor horeca met jou en jouw personeel. Dit begon meer dan 20 jaar terug al als SVH Leermeester in de horeca en daarna tijdens mijn jaren als wijnimporteur en -vertegenwoordiger in de wijn. Ook ben ik regelmatig gastdocent en examinator bij diverse horeca opleidingen zoals ROC Midden Nederland, ROC Almelo en Deltion Zwolle.
Jeroen Bos
— Eigenaar Sotto il Tappo
Vriezenveen, Nederland

referenties

horeca trainingen:

  • Landgoed De Uitkijk, Hellendoorn
  • Eetkamer Op de Proef, Almelo
  • Rosita`s, Almere
  • Vroeg, Bunnik
  • Bowlingboerderij, Nijverdal
  • Puik, Ommen

wijnreizen:

  • FC Twente Sponsorgroep Vrouwen
  • Berghorst & Bos Wijnen, Hengelo
  • Drost Letselschade, Hengelo
  • La Bodega Vinos, Wijnen uit Peru, Zwolle
  • Theewinkel `t Gouden Randje, Enschede
Wijn en wijnreizen

Wijn, wijntraining (online), wijnreizen, "oude" wijn, wijn kopen, wijntips & tricks. Kortom....
 

wijn

gastvrijheid - wijn

X